2020 – anul Clarității

„La inceput, cand te trezesti spiritual si incepi sa simti mai mult, sa constientizezi mai mult, sa ai experiente ciudate/ magice/ socante pe care nu le-ai mai avut niciodata pana atunci, simti ca e prea mult pentru tine, esti coplesit, nu mai stii ce sa crezi, nu intelegi ce ti se intampla. In unele zile te simti echilibrat, in alte zile esti ca si cazut din Luna, alteori plangi in hohote si nu stii de ce, in corpul tau se intampla lucruri ciudate, care nu ti s-au mai intamplat niciodata pana atunci si esti complet bulversat, e un haos. Unii se intreaba la modul serios daca nu cumva au innebunit.

Haideti sa ne amintim ce facem noi aici, pe Pamant. Si va amintesc ca anul 2020 este anul CLARITATII, asa ca hai sa vedem clar despre ce este vorba in propozitie.
Nivelul vibrational la care te afli in majoritatea timpului te plaseaza intr-o anumita Dimensiune (3D, 4D, etc). Corpul nostru fizic contine in interior foarte multe energii de vibratie joasa, adunate de-a lungul timpul (traume, emotii reprimate/ negate/ respinse, etc) si de aceea el se afla in 3D; ca urmare a curatarilor energetice pe care le-au facut de-a lungul ultimilor ani, unii oameni au ajuns sa urce in 4D, ca nivel de vibratie al corpul lor fizic.
Faptul ca trupul tau vibreaza in 3D sau 4D nu inseamna ca tu nu poti accesa Dimensiuni mai inalte vibrational. Tu poti accesa la nivel de Constiinta 5D, 6D, 7D, etc (adica poti avea experiente care te plaseaza temporar la acel nivel), insa corpul tau fizic ramane ancorat in 3D (sau 4D) pana cand reusesti sa cureti acele energii de vibratie joasa din interiorul sau.
De asemenea, este posibil ca tu sa te manifesti/ functionezi tot mai mult in viata ta de zi cu zi ca o fiinta cu un nivel de Constiinta 5D, in timp ce corpul tau fizic este inca in 3D sau 4D. Si cand functionezi in acest fel, o sa intrebi: “Bun, eu am un nivel de Constiinta 5D; de ce vad in jurul meu in continuare lumea 3D?”.
Pentru ca trupul tau este inca ancorat in 3D sau in 4D (iar in 4D inca exista dualitate). „
(Lorie Ladd)
Traducerea: Dan Mihaela

Publicat de

AQU/R!US

∆ L F ∀ ♒↔♏

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s